produk

Dinten eta geus 11 taun geus saprak parusahaan JP nyetél taun 2006. Salila ieu 11 taun, urang nyadiakeun rébuan rébu tina suku cadang jeung ngompa keur parusahaan dagang sarta klien tina dunya .we malah nyadiakeun suku cadang keur parusahaan tatangga urang dina bisnis pompa slurry sarua .we boga pabrik foundry pangbadagna di kota shijiazhuang sarta insinyur foundry paling ngalaman, urang boga set paling pinuh ku sagala rupa bahan jeung neundeun paling cukup tina komponén leutik tina pompa nu .we tiasa pangiriman pompa dina 1-3 poé sanggeus Signing kontrak .We malah masihan loba kiridit mun .Yes customer heubeul urang, kami paling jujur ​​tur pasangan Anjeun neneng!

We retain bettering and perfecting our goods and service. At the same time, we perform actively to do research and enhancement for Products, , , , Customers first! Whatever you require, we should do our utmost to help you. We warmly welcome customers from all over the world to cooperate with us for mutual development.