Gunnedah lalaki ngéléhkeun NSW Pertambangan Young Achiever Award

Gunnedah urang Murray O'Keefe ieu "chuffed" sanggeus dipilih pikeun nampa éta NSW Pertambangan Young Achiever Award.

The Gunnedah Shire councilor jeung pagawe Whitehaven Batubara diumumkeun salaku juara di Pertambangan Industri NSW na suppliers 'Awards di NSW Parlemén House saméméhna bulan ieu.

Hiji dua finalis dina kategori Young Achiever, anu 29 taun heubeul cenah terang anjeunna kukituna geus bieu ku Whitehaven tapi teu nyangka jadi finalis a sumawona meunangna a.

"Industri pertambangan padamelan loba jalma anu keur ngalakonan hal hebat na mah ieu geulis chuffed meunang bieu," cenahna.

"The nominasi kolam renang anu cukup luas."

The Young Achiever Award sadar hiji inspirational ngora profésional yuswa 18-35, anu ngawangun karir suksés di pertambangan.

Murray cenah éta gumbira nyandak kana panggung pikeun nampa pangajén.

"Ieu mangrupa pangakuan badag tur rada ngahargaan hiji bisa singled kaluar ti misalna industri badag ngalawan professional industri tina rupa-rupa backgrounds," cenahna.

Murray mangrupakeun superintendent pertambangan di Maules Creek tapi dimimitian kaluar salaku hiji cut examiner muka. Anjeunna tumuwuh nepi di Muswellbrook na Aberdeen na dipindahkeun ka Gunnedah di 2014 digawekeun ku Whitehaven.

"Leuwih ti nanaon eta hartina loba yén tim di Maules Creek hayang nyalonkeun kuring keur pangajén. Yen karya kuring ieu hargana cukup pikeun ngajamin pangakuan anu pencalonan nyalira disadiakeun, "cenahna.

Murray cenah nampi pangrojong ti teu ukur tim di Maules Creek, tapi ogé nya "hadé satengah", Sairz.

"Resep Cenah mah dina peuting, taya tanaga kuring atawa fokus arah nanaon dina kahirupan bakal tiasa tanpa cinta jeung ngarojong Sairz," cenahna.

Murray ceuk sabudeureun 450 urang ngahadiran panghargaan dinner, kaasup MP urang kayaning Anggota keur Tamworth Kevin Anderson.

Ayeuna yén glitz tunggang gunung geus luntur, Murray ceuk éta "bisnis saperti biasa".

"Ieu a pat nice dina deui sinyal tangka simkuring ngaraos dina lagu katuhu," cenahna.

Whitehaven Batubara lulugu perwira eksekutif sarta menata diréktur, Paul Flynn, ceuk Murray éta bisa congratulated pikeun prestasi-Na.


Pos waktos: Apr-20-2017