wartos

  • Cina nyebutkeun eta moal milik Antartika tapi petunjuk dina 'ngembangkeun damai sumberdaya'
    waktos pos: Méi-23-2017

    Cina ditéang ka dispel kasalempang ambisi na di Antartika-euyeub mineral on Senén, kalawan resmi nyebutkeun Beijing boga rencana pikeun ngamimitian pertambangan di buana vast. Kagiatan ngembangna Cina di wewengkon kutub nyaéta titik fokus sakumaha Beijing sarwa pasamoan taunan ti Antartika T ... Read more »

  • Argéntina maot hukum pertambangan anyar minggu ieu
    waktos pos: Méi-10-2017

    Otoritas Argentina, pamaén industri jeung union diharepkeun asup minggu ieu perjangjian pertambangan féderal lila ditunggu yén unifies panerapan aya sakuliah nagara, jadi bagian tina sawatara usaha pikeun luncat-ngamimitian investasi di sektor. Bangsa, sakali paporit investor pertambangan, ha ... Read more »

  • Ieu liftoff!  pesawat Cina-diwangun nyokot ka langit
    waktos pos: Méi-05-2017

    Pesawat panumpang nu lila-tunggu Cina urang homegrown C919 lifts kaluar dina hiber maiden na di Bandara Internasional Shanghai Pudong on Jumaah. Sabudeureun 3.000 urang disaksian momen bersejarah ngeunaan debut nu kembar-mesin, kapal udara single-Barisan urang. Proyek C919 diawalan dina 2006. Dua ye ... Read more »

  • SA polah pertambangan review metot 131 kiriman ti patani, panambang jeung grup industri
    waktos pos: Méi-02-2017

    LANDOWNERS jeung pausahaan eksplorasi aya diantara 131 grup kana pondok kiriman arguing hal maranéhanana leuwih review kiwari polah pertambangan Selatan Australia urang. A juru carios Sumberdaya Mineral sarta Menteri Energi Tom Koutsantonis ceuk "sakali kiriman nu beuki kuat" aranjeunna bakal dilakukeun publik tapi ... Read more »

  • panerapan pertambangan: teuing, telat
    Pos waktos: Apr-27-2017

    Amendments nu lila-dilombakeun kana panerapan pertambangan ayeuna anu jadi beuki bogged handap dina kasalahan tina prosedur na-menit panungtungan tambahan anu bakal muka éta pikeun tantangan konstitusional. Sanajan Act Mineral & Perminyakan Development Sumberdaya (MPRDA) amandemen Bill disalurkeun ku ... Read more »

  • Modern Téknologi Pertambangan sarta Minggu najong off di Sudbury
    Pos waktos: Apr-26-2017

    Dina hiji waktos lamun industri pertambangan geus ngalaman parobahan laut dina puseuran téhnologi jeung inovasi, ayeuna teh pernah geus leuwih penting kalibet nonoman sarta ngadidik aranjeunna ngeunaan kasempetan sadia dina sektor. Anu pesen dibagikeun dina April 21 salila luncheon bisnis taunan ka kick off Mode ... Read more »

  • aparat kapulisian Italia leumpang ketukan dina Tembok Besar
    Pos waktos: Apr-25-2017

    Dalapan aparat kapulisian Cina bakal balik kana patroli di Italia dina awal Juni pikeun mantuan counterparts maranéhanana Italia ngajaga wisatawan Cina, ceuk hiji resmi pulisi senior on Senén. Para perwira, dipilih nasional tur pinter dina Italia, bakal patroli spot endah di Roma, Milan, madang na Naples mun ... Read more »

  • Gunnedah lalaki ngéléhkeun NSW Pertambangan Young Achiever Award
    Pos waktos: Apr-20-2017

    Gunnedah urang Murray O'Keefe ieu "chuffed" sanggeus dipilih pikeun nampa éta NSW Pertambangan Young Achiever Award. The Gunnedah Shire councilor jeung pagawe Whitehaven Batubara diumumkeun salaku juara di Pertambangan Industri NSW na suppliers 'Awards di NSW Parlemén House saméméhna bulan ieu. Hiji dua ... Read more »

  • Australia greenlights $ 2.45bn diobral Rio Tinto ngeunaan Pertambangan batubara mun Yancoal
    Pos waktos: Apr-14-2017

    Otoritas Australia geus dibikeun Yancoal (ASX: YAL), nu cabangna Cina urang Yanzhou Batubara Pertambangan, lampu héjo ka buka payun sareng rencanana $ 2,45 miliar akuisisi miboga Rio Tinto urang (ASX, LON: Rio) aset batubara termal dina Hunter Valley. The Investment Luar Review Board disatujuan deal, ... Read more »

  • Fiore Exploration pikeun ngjalankeun kampanye pangeboran di Chili
    Pos waktos: Apr-14-2017

      Fiore Exploration CEO, Tim Warman, ngumumkeun awal kampanye pangeboran di proyék emas Pampas El Peñón parusahaan di Chili, nu nyertakeun tanah di lingkungan geologi sarua andalannya milik El Peñón Yamana urang. Warman spoke mun MINING.com bulan panungtungan di 2017 Prosp ... Read more »

WhatsApp Online Chat !