AH Metal dijejeran slurry Kongrés

AH Metal dijejeran slurry Kongrés

Pondok Description:

Bubuka Tipe AH, HH, M numput cantilevered, horizontal, numput slurry centrifugal. Éta nu dirancang pikeun nanganan slurry abrasive atanapi corrosive dina Metalurgi, pertambangan, batubara, kakuatan, bahan jeung departemén industri lianna jsb AH (R) ngawangun, HH anu disebut oge numput slurry tugas beurat, anu dipaké pikeun ngangkut nu kuat dénsitas luhur abrasive atawa dénsitas low sirah luhur slurry. Dina tekanan allowable, anu numput tina tipe ieu ogé bisa dipasang dina séri multilengkah. tipe HH pu ...


  • FOB Harga: US $ 1200-5500 / Piece
  • Mini. Urutan: 1 Piece
  • Suplai Kamampuh: 5000 Potongan per Taun
  • Istilah pembayaran :: L / C, T / T, D / P, Western Union, Duit gram
  • Port: Tianjin
  • Sertipikat: ISO9001, SGS, CE
  • jéntré produk

    Tags produk

    perkenalan

    Ketik AH, HH, M numput cantilevered, horizontal, numput slurry centrifugal. Éta nu dirancang pikeun nanganan slurry abrasive atanapi corrosive dina Metalurgi, pertambangan, batubara, kakuatan, bahan jeung departemén industri lianna ngawangun jsb

    AH (R), HH anu disebut oge numput slurry tugas beurat, anu dipaké pikeun ngangkut nu kuat dénsitas luhur abrasive atawa dénsitas low sirah luhur slurry. Dina tekanan allowable, anu numput tina tipe ieu ogé bisa dipasang dina séri multilengkah. HH tipe pompa utamana dipaké pikeun transpor dénsitas low sirah luhur atawa dénsitas luhur low slurry sirah luhur abrasive.

    M (R) mangrupakeun jenis tugas pompa slurry tengah, ieu dipaké pikeun ngangkut ukuran partikel rupa jeung slurry dénsitas tengah.

    The liner na impeller of AH (R) jeung M modél (R) tiasa robah-robah na bahan tiasa boh logam anti abrasive atawa karét, tapi bahan tina liner na impeller model HH ukur tiasa Vérsi logam. Karét bagéan baseuh bahan utamana dipaké pikeun transpor nu slurry nu ngandung rupa, ukuran partikel non-seukeut.

    The anjing laut aci pikeun jenis AH (R), M (R) jeung HH ngompa tiasa adoptable of segel kelenjar, segel expeller na segel mékanis. ngurangan nu bisa diposisikan dina interval 45 derajat ku pamundut na mihak ka mana dalapan posisi pikeun nyocogkeun pamasangan sarta aplikasi. 

    Kaunggulan
    1. Cabang ngurangan bisa diposisikan dina interval 45 gelar. 
    2. Good replaceability komponén kalawan pompa aslina. 
    Logam 3. ngagem-tahan jeung layanan lila waktu hirup. 
    4. Jeung axial gede tur radial kapasitas rating beban, 
    5. arah ngurangan bisa dipasang dina interval 45 derajat sakumaha pamundut na mihak ka mana dalapan posisi pikeun nyocogkeun aplikasi. 
    6. jas kaayaan kerja béda.
    7. Wide aplikasi, efisiensi tinggi na gampang ngajaga. 
    8. Pilihan Wide pikeun impeller. 
    9. bearing pamakéan assembly gajih lubrication. 

    Pilihan Bagan na Performance

    Modél pompa       Allowable Max. Kakuatan
    (kw)
      Performance Cai jelas 
       kapasitas QSirah
    H (m)
          Speed ​​n (r / mnt)       Max.Eff.
    (%)
    NPSH (m)Impeller. Omod. (Mm)
       m 3/ h       l / s     
    1.5 / 1 B -AH1512.6-28.83.5-86-681200-3800402-4152
    2 / 1,5 B -AH1532.4-729-206-581200-3200453.5-8184
    3/2 C - AH3039.6-86.411-2412-641300-2700554-6214
    4/3 C - AH3086.4-19824-559-521000-2200714-6245
    4/3 D - AH6086.4-19824-559-521000-2200714-6245
    6/4 D - AH60162-36045-10012-56800-1550655-8365
    6/4 E - AH120162-36045-10012-56800-1550655-8365
    8/6 E - AH120360-828100-23010-61500-1140722-9510
    8/6 R - AH300360-828100-23010-61500-1140722-9510
    10/8 ST -AH560612-1368170-38011-61400-850714-10686
    12/10 ST - AH560936-1980260-5507-68300-800826762
    14/12 ST - AH5601260-2772350-77013-63300-600773-10965
    16/14 TU - AH12001368-3060380-85011-63250-550794-101067
    20/18 TU - AH12002520-5400700-150013-57200-400855-101370
    1.5 / 1 B -AH (R)1510.8-25.23-77-521400-3400352-4152
    2 / 1,5 B - AH (R)1525.2-547-155.5-411000-2600502.5-5178
    3/2 C - AH (R)3036-75.610-2113-391300-2100552-4213
    4/3 C - AH (R)3079.2-18022-505-34.5800-1800593-5245
    4/3 D - AH (R)6079.2-18022-505-34.5800-1800593-5245
    6/4 D - AH (R)60144-32440-9012-45800-1350653-5365
    6/4 E - AH (R)120144-32440-9012-45800-1350653-5365
    8/6 E - AH (R)120324-72090-2007-49400-1000655-10510
    8/6 R - AH (R)300324-72090-2007-49400-1000655-10510
    10/8 ST - AH (R)560540-1188150-33012-50400-750754-12686
    12/10 ST -AH (R)560720-1620200-4507-45300-650802.5-7.5762
    14/12 ST - AH (R)5601152-2520320-70013-44300-500793-8965
    16/14 TU - AH (R)12001224-2754340-7659-43250-450823-81067
    20/18 TU - AH (R)12002268-4860630-135011-46200-350822-81372
    10/8 E - M120540-1440150-40014-60600-1000734-10549
    10/8 R - M300540-1440150-40014-60600-1000734-10549
    1.5 / 1 C -HH3016.2-34.24.5-9.525-921400-2200202-5.5330
    3/2 D -HH6068.4-136.819-3825-87850-1400473-7.5457
    4/3 E -HH120126-25235-7012-97600-1400502-5508
    6/4 F - HH260324-72090-20030-118600-1000643-8711
    8/6 S - HH560468-1008130-28020-94500-1000654-12711
    Nyarios:
    1. rentang Kamampuh dianjurkeun: 50% Q'≤Q≤110% Q '(Q' Luyu jeung kapasitas dina titik efisiensi pangluhurna).
    2. NPSH: luyu pikeun nunjuk Q dianjurkeun dina speed pangluhurna

    38a0b923

    nu ngeunaan jeung susunan

    The AH tipe numput slurry boga awak pompa nu diwangun ku replaceable liners logam maké-tahan atanapi ngagem-tahan liners karét, jeung impellers ogé bisa nerapkeun bahan logam maké-tahan atanapi ngagem-tahan bahan karét. The HH numput tipe slurry ngan nerapkeun bahan logam maké-tahan salaku badan pompa maranéhanana sarta impellers. 

    2

    Aplikasi
    AH pompa runtuyan slurry ieu loba dipaké dina metallurgy, pertambangan, pamrosésan mineral, pangerukan, dewatering, perlakuan cai, cuci batubara, ngagiling, feed Siklon, tailing, kakuatan, bahan wangunan ... jsb. rupa situs industri. Numput kami disebut ngaran béda pikeun tugas kerja béda: Mineral pompa processing, Mill ngurangan slurry Kongrés, pompa booster, Dahar pompa, Tailing pompa, pompa Transfer Thickner Underflow Kongrés, De-watering pompa layar, pompa tekenan, konsentrasi pompa ...

     


  • Saméméhna:
  • Teras: