FAQ - pompa Keusik, Sump Kongrés, gravel Kongrés Produsén

FAQ

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

Modél béda boga béda .we harga bakal milih modél salaku per parameter nu nyadiakeun. lajeng urang cutatan jeung nyieun kontrak .so PLS mimiti nyiapkeun parameter.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Taya, urang teu boga kuantitas minimum urutan. ngan kadang nu peryogi tega angkutan barang ka port Anjeun, jadi PLS munggaran pariksa muatan angkutan barang kalawan forwarder Anjeun.

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun request.you Anjeun bisa ngirim kuring gambar jeung bisa ngalakukeun hal eta salaku per.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana required.also nu gambar outline jeung meuntas gambar sectional.

What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeun so.we geus loba suku cadang di stock, jadi waktos pangiriman kadang teu hese.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank urang, Western Union atawa PayPal:
50% deposit in advance, 50% balance against the copy of B/L. we prefer the TT payment terms .also L/C is ok .

What is the jaminan produk?

pikeun sawatara bagian kami masihan jaminan dina sataun, tapi pikeun bagian wetted, biasana eta bakal .this 3-6months gumantung kana kaayaan kerja béda

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make packaging.we ékspor kualitas luhur geus exporting ieu ampir 16 taun, jadi, ulah salempang ngeunaan iket.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


CONTACT US


WhatsApp Online Chat !