Taros Kami - pompa Keusik, Sump Kongrés, gravel Kongrés Produsén

Taros Kami

JP Metal & Equipment Co.,Ltd

Address

No.1115, lanté 10, No.5 Gedong, No.18 buruan, Shijingshan Rd. Kecamatan Shijingshan, Beijing Cina 100043

E-mail

justin-jpme@foxmail.com

Phone

+ 086-010-88696156

Hours

Senén-Jumaah: 8:30 am kana 6pm
Saturday: 9am to 5pm
Sunday: Closed


kontak Us

  • Parusahaan: JP logam & parabot Co., LTD
  • Address:Headquarter :No.1115,Floor10,No.5 Building,No.18 Yard,Shijingshan Rd.Shijingshan District,Beijing China Plant Add : Equipment Manufacturing Base,Yuanshi County Industrial Park, Shijiazhuang City, China
  • Phone: +086-010-88696156
  • Phone: +086-0311-68124201
  • Fax: + 086-010-88696156
  • Surélék: justin-jpme@foxmail.com

Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panganyarna News

Maca deui