Ngeunaan urang - pompa Keusik, Sump Kongrés, gravel Kongrés Produsén

Tentang Kami

8bc8a0e6JP Metal & Equipment Co., Ltd diadegkeun taun 2006, mangrupakeun profésional tinggi-tech produsén pompa industri badag dina aktipitas nalungtik tur exporting pompa slurry, ngagem jeung bahan tahan korosi jeung ngolah OEM. grup pompa JP nyertakeun leuwih ti 40000 méter pasagi, ibu didaptarkeun nyaéta 18 juta yuan. Leuwih taun kalawan kakuatan kuat sarta konsép jalma-berorientasi kami nyerep angka nu gede ngarupakeun manajemén kualitas luhur sarta bakat teknis. Aya staf anu leuwih ti 220 urang, ti saha 30% anu teknisi. Sagedengeun ti eta, JP pompa geus ngaranna salaku propinsi brand kawentar maju jeung perusahaan inovasi ilmiah sarta téhnologis. Dilaksanakeun ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas, JP pompa dileler judul hemat energi Hebei na perusahaan perlindungan lingkungan. Jeung perluasan dituluykeun tina skala, parusahaan urang geus jadi nu panggedéna base suplai pompa slurry dina industri anu sarua di Shijiazhuang.

JP pompa boga sababaraha taun pangalaman praktis dina ngembangkeun sarta aplikasi tina pompa slurry. Dumasar ngawanohkeun tur nyerep téhnologi canggih asing, serial produk kinerja sampurna jeung sinyalna geus kabentuk. Dina hadir, éta produk utama ngawengku runtuyan pompa slurry, FGD rékayasa pompa husus, pompa gravel, pompa pangerukan, pompa froth, pompa kimiawi na karek dimekarkeun PU karét. Ratusan model, loba dipaké dina widang pertambangan, metallurgy, cuci batubara, kakuatan listrik, desulfurization gas flue, pangerukan, rékayasa cai, industri minyak bumi jeung bahan kimia, administrasi kota, panyalindungan lingkungan, perlakuan kokotor jeung industri lianna.

aréa produksi urang nyertakeun wewengkon 24000 méter pasagi, anu kapasitas produksina jumlahna aya kaluaran taunan nyaéta 10000 unit (susunan), sarta kaluaran taunan sadaya jinis castings alloy kromium tinggi anu 2000 aréa produksi tons.The dibagi kana lima distrik hiji wewengkon sarta dua puseur, nyaéta kapang casting, perlakuan panas, machining rupa, forge las na palapis assembly lima wewengkon produksi; suku cadang beres; Analisis kualitas sarta percobaan cai. Bahan utama produk: A05, A49, A33, A51 sarta kromium tinggi beusi matak bodas séjén.

Ngembangkeun desain produk jeung préparasi prosés adopts cfd jeung CAPP téhnologi. Katepatan test tina impurity tinggi stasiun test tekanan téh nepi ka ISO9906 tingkat precision, ngarojong rupa-rupa-precision tinggi parabot nguji, instrumen analitik na casting jadi on.All ngadopsi phenolic na molding. Samentara guna ngaronjatkeun kualitas Sistim pompa slurry, JP pompa nawarkeun téhnologi anyar casting busa leungit. Ngagunakeun téhnik ieu di roughness beungeut casting bisa ngahontal Ra3.2 mun 12.5μm; ukuran casting bisa ngahontal CT7 nepi ka 9; éta sangu machining pikeun maksimum hiji 1,5 nepi ka 2mm. casting dina boga flash, Burr na draf, nu jaminan bahan sarta penampilan bagian pompa slurry. Dilengkepan 1 ton, 2 ton, 5 ton frékuénsi panengah tungku, urang tiasa rancang 8-10 ton casting sakali waktu. workshop perlakuan panas equips dua 20 kubik lalawanan-tipe tungku perlakuan panas. Kalolobaan parabot mesin téh CNC dina workshop machining, sarta aya 4.2M na 4.5M lathe nangtung na leuwih ti 20 parabot mesin unit. Sajaba ti éta, aya rupa-rupa pakakas hoisting, motong logam jeung alat patri, alat-alat tuning tingkat impeller, alat-alat molding, sandblasting parabot polishing pikeun mastikeun kapasitas produksi.

JP pompa pinuh implements sistem manajemen ISO9001 na observes prosés pamariksaan. rékaman inspeksi kualitas anu sadia di sadaya prosés produksi. instrumen profésional kaasup spéktrométer, analyzer metallographic, detektor cacad, mesin test mékanis (galur, dampak, teu karasa), flowmeter magnét, tekanan gauge, ammeter, Geter méteran, noise méteran, kurva eksperimen hidrolik tina software profésional. Pangwanoh sampurna jaminan kualitas alat pikeun mastikeun yén unggal nu numput jeung bagian anu pinuh dina garis kalawan sarat.

JP pompa geus nyebarkeun sakabeh pasar domestik di Cina leuwih 30 propinsi jeung Kotamadya. Ogé geus hasil dipaké di 20 nagara di staf garis .First global gaduh pangalaman profésional nyadiakeun layanan pikeun konsumén. jasa pre-diobral: digabungkeun jeung kaayaan kerja sabenerna, urang tiasa nyadiakeun layanan konsultan jeung rencana design paling lumrah. Dina diobral di layanan: customer-berorientasi kami nyadiakeun inspeksi, pangawasan sarta modifikasi tina rencana desain. Sanggeus-diobral layanan: kami nyadiakeun layanan komprehensif kaasup instalasi tur commissioning pakakas, latihan tanaga, suplai suku cadang jeung jasa lianna.

 Konsep ngembangkeun perusahaan :

                                                         Pikeun usaha: urang-berorientasi

                                                         Pikeun produk: sakumaha padet saperti batu

                                                         Pikeun pasar: inovasi efisien

                                                         Pikeun customer: konsistén

JP pompa geus adhering integritas, inovasi, efisiensi, sumanget gotong na "nyieun nilai pikeun konsumén" falsafah bisnis. babaturan wilujeng sumping nganjang pabrik sarta kasampak maju ka gawé sareng anjeun nyieun ka hareup hadé.