Gunnedah njeriu fiton NSW Mining Award Rinj Achiever

Gunnedah e Murray O'Keefe është "chuffed" pasi u zgjodh për të marrë Mining Çmimin achiever të rinjtë NSW.

Këshilltari Gunnedah Shire dhe punonjës Whitehaven qymyrit është shpallur si fitues në Minierave Industrisë NSW dhe furnizuesit 'Awards në NSW Parlamentit Shtëpinë më parë këtë muaj.

Një nga dy finalistëve në kategorinë e Rinj Achiever, 29-vjeçari tha se ai e dinte se ai kishte qenë i emëruar nga Whitehaven por nuk presin që të bëhet një finalist le vetëm një fitues.

"Industria minerare punësuar shumë njerëz të cilët janë duke bërë gjëra fantastike dhe unë kam qenë shumë e chuffed për të nominuar," tha ai.

"Pishinë Emërimi është mjaft e gjerë."

Çmimin Achiever Rinj njeh një frymëzues i ri profesional të moshës 18-35, i cili po ndërton një karrierë të suksesshme në miniera.

Murray tha se ai ishte i ngazëllyer për të marrë në skenë për të pranuar çmimin.

"Është një njohje e madhe dhe një nder krejt të veçuar nga një industri kaq të madh kundër profesionistët e industrisë nga një prejardhje të ndryshme," tha ai.

Murray është një inspektor minierave në Maules Creek, por nisi si një pedagog i hapur prerë. Ai u rrit në Muswellbrook dhe Aberdeen dhe u zhvendos në Gunnedah në vitin 2014 për të punuar me Whitehaven.

"Më shumë se çdo gjë që do të thotë një shumë që ekipi në Maules Creek donte të emërojë më për çmimin. Se puna ime është vlerësuar mjaftueshme për të garantuar njohjen se vetëm emërimi dhënë, "tha ai.

Murray tha se mori mbështetje nga jo vetëm të ekipit në Maules Creek, por edhe "gjysma më e mirë" e tij, Sairz.

"Ashtu si thashë në natën, asnjë prej energjisë sime apo të fokusohet në drejtim të ndonjë gjë në jetë do të jetë e mundur pa dashurinë dhe mbështetjen e Sairz," tha ai.

Murray tha se rreth 450 njerëz morën pjesë në darkë çmime, përfshirë edhe deputetët, si anëtar për Tamworth Kevin Anderson.

Tani që glitz e mbrëmjes ka venitur, Murray ka thënë se është "biznes si zakonisht".

"Kjo është një përkëdhelje e bukur në anën e pasme dhe një sinjal që unë jam në rrugën e duhur", tha ai.

Whitehaven Coal kryeshefi ekzekutiv dhe drejtor, Paul Flynn, tha Murray ishte për t'u përgëzuar për arritjet e tij.


Ora Post: Apr-20-2017