Na Kontaktoni - pompë Sand, gropë Pump, zhavorri Pump Prodhuesi

Na kontaktoni

JP Metal & Equipment Co.,Ltd

Address

No.1115, Kati 10, No.5 Building, No.18 Yard, Shijingshan Rd. Shijingshan Qarkut, Pekin Kinë 100043

E-mail

justin-jpme@foxmail.com

Phone

+ 086-010-88696156

Hours

E hënë-e premte: 08:30 deri 6 pasdite
Saturday: 9am to 5pm
Sunday: Closed


Contact Us

  • Company: JP METAL & Pajisje Co, Ltd
  • Address:Headquarter :No.1115,Floor10,No.5 Building,No.18 Yard,Shijingshan Rd.Shijingshan District,Beijing China Plant Add : Equipment Manufacturing Base,Yuanshi County Industrial Park, Shijiazhuang City, China
  • Phone: +086-010-88696156
  • Phone: +086-0311-68124201
  • Fax: + 086-010-88696156
  • E-mail: justin-jpme@foxmail.com

Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Latest News

Lexo më shumë