Gunnedah wong menang NSW Mining Young Achiever Award

Gunnedah kang Murray O'Keefe wis "chuffed" sawise kang pinilih kanggo nampa NSW Mining Young Achiever Award.

The Gunnedah Shire déwan lan pegawe Whitehaven Coal diumumake dadi juara ing Mining Industry NSW lan Suppliers 'Awards ing NSW Gedung Parlemen sadurungé sasi iki.

Siji loro finalis ing kategori Young Achiever, ing 29-taun-lawas ngandika sumurup kang 'd dadi nominasi dening Whitehaven nanging ora nyana dadi finalis supaya piyambak juara.

"Ing industri pertambangan dipunginaaken akèh wong sing mengkono iku Fantastic lan aku cantik chuffed kanggo entuk nominasi," ngandika.

"Ing nominasi blumbang cukup jembar."

The Young Achiever Award ngenali lan Inspirational enom profesional umur 18-35 Single, sing mbangun karir suksès ing pertambangan.

Murray ngandika ana bungah kanggo njupuk menyang tataran kanggo nampa penghargaan.

"Iku pangenalan amba lan cukup pakurmatan lan kanggo gelem ngendhog saka kuwi industri gedhe marang profesional industri saka macem-macem latar," ngandika.

Murray punika inspektur mining ing Maules Creek nanging miwiti metu minangka Cut panguji mbukak. Panjenengané gedhé ing Muswellbrook lan Aberdeen lan dipindhah kanggo Gunnedah ing 2014 kanggo bisa karo Whitehaven.

"Luwih saka apa-apa iku tegese akèh sing tim ing Maules Creek wanted kanggo nyalonake kula kanggo menehi. Sing karya iki rego cukup kanggo njamin pangenalan sing nominasi piyambak kasedhiya, "ngandika.

Murray ngandika nampa dhukungan saka ora mung tim ing Maules Creek, nanging uga kang "luwih setengah", Sairz.

"Kaya ngandika ing wengi, ora ana energi utawa fokus menyang apa-apa ing urip bakal bisa tanpa katresnan lan dhukungan saka Sairz," ngandika.

Murray ngandika watara 450 akseptor Anugrah nedha bengi, kalebu MP kayata Anggota Tamworth Kevin Anderson.

Saiki sing glitz ing wayah sore wis burem, Murray ngandika iku "bisnis kados biasa".

"Iku pat becik ing mburi lan sinyal sing aku ing trek tengen," ngandika.

Whitehaven Coal CEO lan direktur, Paul Flynn, ngandika Murray ana kang congratulated kanggo prestasi kang.


Post wektu: Apr-20-2017