News

  • China ngandika ora mine Antartika nanging diwenehi ing 'pembangunan tentrem sumber'
    wektu Post: May-23-2017

    China sought kanggo dispel uneg-uneg babagan ambisi ing Antartika-sugih mineral ana, karo resmi nyebut Beijing ora plans kanggo miwiti mining ing bawana jembar. Aktivitas ngembangaken China kang ing wilayah kutub punika titik fokus minangka Beijing sarwa dumadi patemon taunan saka Antartika T ... Read more »

  • Argentina kanggo pass hukum mining anyar minggu iki
    wektu Post: May-10-2017

    Panguwasa Argentina, pemain industri lan kumpulan sing samesthine kanggo mlebu minggu iki persetujuan mining Federal dawa ngenteni sing unifies aturan ana antarane negara, minangka bagéan saka gaweyan aktif kanggo mlumpat-miwiti investasi ing sektor. Bangsa, yen favorit saka investor mining, ha ... Read more »

  • Iku liftoff!  bidang China-dibangun njupuk kanggo langit
    wektu Post: May-05-2017

    Pesawat penumpang sing dawa-ngenteni China kang homegrown C919 ngangkat mati ing penerbangan perdana ing Bandar Udara Internasional Shanghai Pudong ana. Around 3.000 wong sekseni wayahe sajarah saka debut kembar-engine, pesawat-aisle kang. Ing project C919 iki dibukak ing taun 2006. Loro ye ... Read more »

  • SA tumindak mining review nengsemake 131 ingkang saka petani, sapu ranjau lan kelompok industri
    wektu Post: May-02-2017

    Landowners lan perusahaan eksplorasi ana ing antarane 131 kelompok kanggo Lodge ingkang alesan cilik sing liwat review saiki tumindak mining South Australia kang. A juru wicoro kanggo Resources Mineral lan Mentri Energi Tom Koutsantonis ngandika "sapisan ingkang nggabungake" wong bakal digawe umum nanging ... Read more »

  • aturan Mining: kakehan, kasep
    Post wektu: Apr-27-2017

    Amandemen dawa-tampil kanggo aturan mining saiki sing dadi tambah bogged mudhun ing kasalahan prosedur lan menit-menit pungkasan tambahan sing bakal dibukak kanggo tantangan sah miturut ukum. Malah yen undhang Mineral & Petroleum Development Resources (MPRDA) Amandemen Bill wis liwati dening ... Read more »

  • Modern Teknologi Tambang lan Minggu trobosan mati ing Sudbury
    Post wektu: Apr-26-2017

    Ing wektu nalika industri pertambangan wis nglakoni pangowahan segara ing teknologi lan inovasi, iku tau wis luwih penting kanggo melu muda lan ngajari wong bab kesempatan sing kasedhiya ing sektor. Sing ana pesen sing dienggo bareng ing April 21 sak kembul bojana bisnis taunan kanggo kick mati Mode ... Read more »

  • perwira polisi Italia lumaku ngalahaken ing Great Wall
    Post wektu: Apr-25-2017

    Wolung perwira polisi Cina bakal pindhah ing patroli ing Italia ing awal Juni kanggo mitra Italia nglindhungi turis Cina, ngandika polisi resmi senior ana. Perwira, milih negoro lan pinter ing Italia, bakal patroli panggonan apik ing Roma, Milan, Florence lan Naples kanggo ... Read more »

  • Gunnedah wong menang NSW Mining Young Achiever Award
    Post wektu: Apr-20-2017

    Gunnedah kang Murray O'Keefe wis "chuffed" sawise kang pinilih kanggo nampa NSW Mining Young Achiever Award. The Gunnedah Shire déwan lan pegawe Whitehaven Coal diumumake dadi juara ing Mining Industry NSW lan Suppliers 'Awards ing NSW Gedung Parlemen sadurungé sasi iki. Siji loro ... Read more »

  • Australia greenlights $ 2.45bn sale Rio Tinto kang tambang batu bara kanggo Yancoal
    Post wektu: Apr-14-2017

    Panguwasa Australia wis diwenehi Yancoal (ASX: Yal), tambahan saka China kang Yanzhou Coal Mining, lampu ijo kanggo pindhah ahead karo ngrancang $ 2.45 milyar akuisisi saka Rio Tinto kang (ASX, LON: RIO) aset coal termal ing Kerja Valley. Investment Foreign Review Board disetujoni menehi hasil, ... Read more »

  • Fiore Exploration kanggo miwiti kampanye ngebur ing Chili
    Post wektu: Apr-14-2017

      Fiore Exploration CEO, Tim Warman, announced awal kampanye ngebur ing project emas Pampas El Peñón perusahaan ing Chile, kang isine tanah ing lingkungan geologi padha kapal penggedhe mine El Peñón Yámana kang. Warman dhateng MINING.com sasi pungkasan ing 2017 Prosp ... Read more »

WhatsApp Online Chat !