AH Metal Lined Slurry Pump

AH Metal Lined Slurry Pump

Short Description:

Pambuka Koleksi AH, HH, M Pumps sing cantilevered, horisontal, Pumps slurry centrifugal. Padha dirancang kanggo nangani slurry abrasive utawa corrosive ing Metallurgical, mining, coal, daya, materi lan departemen industri etc. AH (R) bangunan, HH uga disebut Pumps slurry tugas abot, digunakake kanggo ngeterake kuwat Kapadhetan dhuwur abrasive utawa Kapadhetan kurang sirah dhuwur slurry. Ing meksa allowable, Pumps saka jinis iki uga bisa diinstal ing seri multistage. jinis HH pu ...


  • Potongan: US $ 1200-5500 / Potongan
  • Mini. Order: 1 Piece
  • Sumber Kapasitas: 5000 Bagéyan saben taun
  • Term Pembayaran :: L / C, T / T, D / P, Western Union, Money Gram
  • Port: Tianjin
  • Certificate: ISO9001, SGS, CE
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka

    Ketik AH, HH, M Pumps sing cantilevered, horisontal, Pumps slurry centrifugal. Padha dirancang kanggo nangani slurry abrasive utawa corrosive ing Metallurgical, mining, coal, daya, materi lan departemen industri bangunan etc.

    AH (R), HH uga disebut Pumps slurry tugas abot, digunakake kanggo ngeterake kuwat Kapadhetan dhuwur abrasive utawa Kapadhetan kurang sirah dhuwur slurry. Ing meksa allowable, Pumps saka jinis iki uga bisa diinstal ing seri multistage. HH jinis pump iku utamané dipigunakaké kanggo transportasi Kapadhetan kurang sirah dhuwur utawa dhuwur Kapadhetan kurang slurry sirah dhuwur abrasive.

    M (R) yaiku jinis tugas pump slurry tengah, digunakake kanggo ngeterake ukuran partikel nggoleki lan slurry Kapadhetan tengah.

    The liner lan sengseming saka AH (R) lan M model (R) bisa molah-malih lan materi bisa dadi salah siji logam anti-abrasive utawa karet, nanging materi saka liner lan sengseming saka model HH mung bisa dadi versi logam. Karet bagean udan materi sing utamané dipigunakaké kanggo transportasi ing slurry kang ngandhut nggoleki, ukuran partikel non-cetha.

    Batang asu laut kanggo jinis AH (R), M (R) lan HH Pumps bisa adoptable saka segel kelenjar, segel expeller lan segel mechanical. discharge bisa dipanggonke ing interval saka 45 derajat dening request lan tujuan kanggo sembarang wolung posisi kanggo cocog karo panginstalan lan aplikasi. 

    Kaluwihan
    1. cabang Discharge bisa dipanggonke ing interval saka 45 derajat. 
    2. Good replaceability komponen karo pump asli. 
    Metal 3. Wear-tahan lan layanan long wektu urip. 
    4. Kanthi sumbu luwih lan radial kapasitas HFS mbukak, 
    5. arah Discharge bisa diinstal ing interval saka 45 derajat minangka panyuwunan lan tujuan kanggo sembarang wolung posisi kanggo cocog karo aplikasi. 
    6. Suit apa kawontenan beda.
    7. Wide aplikasi, efficiency dhuwur lan gampang kanggo njaga. 
    8. opsi Wide kanggo sengseming. 
    9. Bearing nggunakake Déwan pelumas lubrication. 

    Pilihan Chart lan Performance

    Model pump       Allowable Max. Power
    (kw)
      Performance Water cetha 
       kapasitas QLowongan
    H (m)
          Kacepetan n (r / min)       Max.Eff.
    (%)
    NPSH (m)Sengseming. Dia. (Mm)
       m 3/ h       l / s     
    1.5 / 1 B -AH1512.6-28.83.5-86-681200-3800402-4152
    2 / 1.5 B -AH1532.4-729-206-581200-3200453.5-8184
    3/2 C - AH3039.6-86.411-2412-641300-2700554-6214
    4/3 C - AH3086.4-19824-559-521000-2200714-6245
    4/3 D - AH6086.4-19824-559-521000-2200714-6245
    6/4 D - AH60162-36045-10012-56800-1550655-8365
    6/4 E - AH120162-36045-10012-56800-1550655-8365
    8/6 E - AH120360-828100-23010-61500-1140722-9510
    8/6 R - AH300360-828100-23010-61500-1140722-9510
    10/8 ST -AH560612-1368170-38011-61400-850714-10686
    12/10 ST - AH560936-1980260-5507-68300-800826762
    14/12 ST - AH5601260-2772350-77013-63300-600773-10965
    16/14 TU - AH12001368-3060380-85011-63250-550794-101067
    20/18 TU - AH12002520-5400700-150013-57200-400855-101370
    1.5 / 1 B -AH (R)1510.8-25.23-77-521400-3400352-4152
    2 / 1.5 B - AH (R)1525.2-547-155.5-411000-2600502.5-5178
    3/2 C - AH (R)3036-75.610-2113-391300-2100552-4213
    4/3 C - AH (R)3079.2-18022-505-34.5800-1800593-5245
    4/3 D - AH (R)6079.2-18022-505-34.5800-1800593-5245
    6/4 D - AH (R)60144-32440-9012-45800-1350653-5365
    6/4 E - AH (R)120144-32440-9012-45800-1350653-5365
    8/6 E - AH (R)120324-72090-2007-49400-1000655-10510
    8/6 R - AH (R)300324-72090-2007-49400-1000655-10510
    10/8 ST - AH (R)560540-1188150-33012-50400-750754-12686
    12/10 ST -AH (R)560720-1620200-4507-45300-650802.5-7.5762
    14/12 ST - AH (R)5601152-2520320-70013-44300-500793-8965
    16/14 TU - AH (R)12001224-2754340-7659-43250-450823-81067
    20/18 TU - AH (R)12002268-4860630-135011-46200-350822-81372
    10/8 E - M120540-1440150-40014-60600-1000734-10549
    10/8 R - M300540-1440150-40014-60600-1000734-10549
    1.5 / 1 C -HH3016.2-34.24.5-9.525-921400-2200202-5.5330
    3/2 D -HH6068.4-136.819-3825-87850-1400473-7.5457
    4/3 E -HH120126-25235-7012-97600-1400502-5508
    6/4 F - HH260324-72090-20030-118600-1000643-8711
    8/6 S - HH560468-1008130-28020-94500-1000654-12711
    Ngomong:
    1. sawetara Kapasitas dianjurake: 50% Q'≤Q≤110% Q '(Q' Cocok kanggo kapasitas ing titik efficiency paling).
    2. NPSH: cocok kanggo nggawa Q dianjurake ing kacepetan paling dhuwur

    38a0b923

    Konstruksi

    The AH jinis Pumps slurry duwe badan pump sing kalebu replaceable antrian logam nyandhang-tahan utawa nyandhang-tahan antrian karet, lan impellers uga bisa aplikasi materi logam nyandhang-tahan utawa nyandhang-tahan materi karet. The HH Pumps jinis slurry mung aplikasi materi logam nyandhang-tahan minangka badan pump lan impellers. 

    2

    Aplikasi
    AH pump seri slurry iki digunakake digunakake ing Metallurgy, mining, Processing Mineral, dredging, dewatering, perawatan banyu, ngumbah coal, pabrik, feed siklon, tailing, daya, materi bangunan ... etc. macem-macem industri. Pumps kita disebut beda jeneng kanggo pakaryan apa beda: Mineral pump Processing, Mill discharge slurry Pump, pump nyurung, dipakani pump, tailing pump, pump Transfer Thickner Underflow Pump, De-mbanyoni pump layar, pump Pressure, Kepiye pump ...

     


  • Previous:
  • Next: