FAQ - pump Sand, Sump Pump, Gravel Pump Produsen

FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing prices Panjenengan?

model beda wis beda .kita rega bakal milih model minangka saben paramèter sing nyedhiyani. lan banjur kita Quote lan nggawe kontrak .supaya pls pisanan nyiapake paramèter.

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ora, aku ora duwe jumlahe minimal order. mung kadang sampeyan kudu metokake barang kanggo port, supaya pls pisanan mriksa daya barang karo Forwarder Panjenengan.

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut request.you Panjenengan bisa ngirim kula drawing lan kita bisa nindakake iku minangka saben.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi required.also drawing outline lan nglintasi drawing bagean.

Apa timbal wektu saben?

Kanggo conto, mimpin kira 7 dina. Massa produksi, mimpin 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Kaping timbal dadi efektif nalika (1) kita wis ditampa simpenan, lan (2) kita kudu disetujoni final kanggo produk. Yen kita timbal kaping ora bisa karo deadline panjenengan, supaya liwat syarat karo sale Panjenengan. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nindakake so.we duwe akèh spare parts ing Simpenan, supaya wektu pangiriman kadhangkala ora angel.

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran rekening bank, Western Union utawa PayPal:
50% deposit in advance, 50% balance against the copy of B/L. we prefer the TT payment terms .also L/C is ok .

Apa babar pisan produk?

kanggo sawetara bagéan, kita menehi garansi ing setahun, nanging kanggo bagéan wetted, biasane bakal .Kode iki 3-6months gumantung ing kawontenan apa beda

Kowe njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging.we kaca kualitas dhuwur wis ngekspor iki kanggo meh 16 taun, supaya, aja padha sumelang bab paket.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Express biasane paling cepet nanging uga cara paling larang. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo jumlah amba. Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih.

Arep digarap US?


CONTACT US


WhatsApp Online Chat !