About us - pump Sand, Sump Pump, Gravel Pump Produsen

Babagan awake dhewe

8bc8a0e6JP Metal & Trading Co., Ltd didegaké ing taun 2006, punika profesional dhuwur-tech Produsèn pump industri amba melu nggoleki lan ngekspor pump slurry, nyandhang lan bahan tahan karat lan Processing OEM. grup pump JP isine luwih saka 40000 meter, ibukutha kedhaftar 18 yuta Yuan. Swara taun karo kekuatan kuwat lan konsep wong-oriented, kita nresep nomer akeh Manajemen kualitas lan bakat technical. Ana Staff luwih saka 220 wong, kang 30% sing Teknisi. Kejabi, JP pump dipunnobataken minangka propinsi account misuwur majeng lan perusahaan inovasi ngelmu lan teknologi. Dipun ginakaken ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas, JP pump pikantuk gelar saka daya energi Hebei lan perusahaan lingkungan Proteksi. Kanthi expansion terus saka ukuran, perusahaan kita wis dadi paling gedhé basa sumber pump slurry ing industri padha ing Shijiazhuang.

JP pump wis akeh taun pengalaman praktis ing pembangunan lan aplikasi saka pump slurry. Adhedhasar ngenalke lan nresep majeng teknologi manca, seri produk saka kinerja sampurna lan jangkoan wis kawangun. Ing saiki, produk utama kalebu seri pump slurry, FGD engineering pump khusus, pump kerikil, pump dredging, pump froth, pump kimia lan mentas dikembangaké PU karet. Atusan model, digunakake digunakake ing pertambangan, metalurgi, ngumbah coal, daya listrik, desulfurization gas flue, dredging, engineering banyu, gas lan kimia, administrasi kotamadya, lingkungan Proteksi, rereged perawatan lan industri.

areal kita kalebu area 24000 meter, kapasitas produksi total saka output taunan 10000 Unit (mranata), lan output taunan saka kabeh jinis Manganese alloy krom dhuwur 2000 areal tons.The dipérang dadi lima kecamatan siji wilayah lan loro pusat, yaiku jamur casting, perawatan panas, mesin nggoleki, Forge welding lan nutupi Déwan saka limang wilayah produksi; spare parts rampung; analisis kualitas lan èkspèrimèn banyu. Ing materi utama produk: A05, A49, A33, A51 lan krom dhuwur sand putih liyane.

Pangembangan desain produk lan preparation proses adopts CFD lan Capp teknologi. Akurasi test kotor dhuwur stasiun test meksa nganti ISO9906 tingkat tliti, ndhukung macem-macem-dhuwur tliti peralatan testing, instruments lan analisis casting supaya on.All nganggo phenolic lan ngecor. Kangge supaya nambah kualitas sistem pump slurry, JP pump pirso teknologi anyar casting umpluk ilang. Nggunakake technique iki, roughness lumahing casting bisa tekan Ra3.2 kanggo 12.5μm; ukuran casting bisa tekan CT7 9; sangu mesin kanggo maksimum sing 1,5 kanggo 2mm. casting wis ora ana lampu kilat, Burr lan konsep, kang njamin bahan lan katon saka bagean pump slurry. Dilengkapi 1 ton, 2 ton, 5 ton frekuensi penengah pawon, kita bisa Pabrik 8-10 ton casting bebarengan wektu. bengkel perawatan panas equips karo loro 20 kubik resistance-jinis pawon perawatan panas. Akèh mesin pribadi sing CNC ing workshop mesin, lan ana 4.2M lan 4.5m lathe vertikal lan luwih saka 20 mesin pribadi Unit. Kajaba iku, ana macem-macem jinis saka peralatan hoisting, nglereni logam lan peralatan las, peralatan tuning tingkat sengseming, peralatan ngecor, Sandblasting peralatan polishing kanggo mesthekake kapasitas produksi.

JP pump kanthi nindakake sistem Manajemen ISO9001 lan observes proses pengawasan. cathetan pengawasan Quality kasedhiya ing kabeh pangolahan produksi. instruments profesional kalebu spectrometer, analyzer metallographic, detector cacat, mesin test mechanical (galur, impact, atose), flowmeter Magnetik, ngukur meksa, ammeter, geter meter, gangguan meter, kurva eksperimen hydraulic lunak profesional. deteksi sampurna njamin kualitas peralatan kanggo mesthekake yen saben Pumps lan bagéan sing kebak ing baris karo syarat.

JP pump wis nyebar kabeh pasar domestik ing China liwat 30 provinsi lan kutha. Uga wis kasil digunakake ing 20 negara ing Staff line .Ingkang global duwe pengalaman profesional kanggo nyedhiyani layanan kanggo pelanggan. layanan Pre-sale: digabungake karo kahanan apa nyata, kita bisa nyedhiyani layanan consulting lan rencana desain paling cukup. Ing Advertisement saka layanan: customer-oriented, kita nyedhiyani pengawasan, pengawasan lan perubahan saka rencana desain. Sawise-sale layanan: kita nyedhiyani layanan lengkap kalebu instalasi lan printah saka peralatan, latihan personel, sumber spare parts lan layanan liyane.

 Konsep pembangunan Enterprise :

                                                         Kanggo Enterprises: wong tujuan

                                                         Kanggo produk: minangka ngalangi minangka rocks

                                                         Kanggo pasar: inovasi efisien

                                                         Kanggo customer: terus-terusan

JP pump wis adhering integritas, inovasi, efficiency, roh kerjasama lan "nggawe Nilai kanggo pelanggan" filsafat bisnis. kanca sambutan kanggo ngunjungi pabrik lan katon maju nggarap sampeyan nggawe mangsa luwih.

 

 

 


WhatsApp Online Chat !